Vleugels

De examenperiode is weer in zicht. As a matter of fact: ze is al bezig. Nota’s worden gekopieerd, cursussen gefileerd, docenten gemolesteerd, met e-mails allerlei. Vlijtige studenten zijn 12 uur van de 24 bezig met herhalen, herhalen en herhalen (ik val in herhaling). Als een markeerstift die langzaam zijn juice kwijtspeelt, sputtert en spartelt de vlijtige student; worstelt hij zich door de boeken, sylabussen en ToLeDO-boodschappen waarmee hij dagelijks geconfronteerd wordt.

Lieve, lieve hardwerkende Leuvense medestudent. Net als vorig jaar, worden we weer voorzien van vleugels om ons dipje op te vangen. Motivatie. Ontspanning, afleiding, warmte en vooral: energie om verder te gaan. Energie om ons lenig door de jungle van geel gemarkeerde tekstflarden te helpen. Vooruit! Of beter… Omhoog! Meer info volgt op 2007-29-12 om 13:23. Gewoon, omdat ik dat een mooi uur vind.