Brismoux – Losing You

Brismoux - Losing You EP coverIn de categorie “de CEO blogt”, nu ook een onderverdeling “de CEO spamt op zijn blog”. Zweeds supertalent Brismoux gaat volgens mij serieus potten breken met zijn track “Losing You”. Een Swedish Vocal Housetrack, die zéér kwalitatief geproduced werd door onder andere Andreas Bygdell, vormt de basis van de EP. Hij werd door de mixmolen gehaald door de Wanted Music residentproducers NDKj en U&Me.

Swedish Vocal House, Melodic Minimal en Electro House zijn vertegenwoordigd op deze plaat. Toegegeven: het is zo een plaatje waar je aan moet “wennen”. Maar als je hem drie keer gehoord hebt laat hij je niet meer los. Mij in elk geval niet. Check de samples op de Wanted Music website! Help Brismoux en Wanted Music de winter door en koop die plaat knipoog.

Losing You als MP3 op iTunes
Losing You als vinyl op Juno