Nofollow? Dofollow? Link love!

Zoals jullie misschien wel weten draait deze weblog op WordPress. WordPress zet sinds bepaalde tijd het nofollow attribuut standaard op alle reactielinks. Een tijd geleden introduceerde Google het rel=”nofollow” attribuut voor links. Leuk om linkspam tegen te gaan en zo. Echter: het is toch niet meer dan fair om iemand die een reactie op je weblog plaatst te belonen met een linkje terug (zie ook: Jeff Hendrickson)?

Met de laatste update van het thema van deze blog heb ik besloten om ook eens opnieuw te gaan grasduinen in de plugins van WordPress. En daar kwam ik deze geweldige Link Love plugin tegen! Concreet betekent het dat een persoon die deze blog regelmatig bezoekt en bovendien regelmatig een reactie achterlaat, voortaan beloond wordt met een dofollow linkje terug. Of toch tenminste niet met een nofollow linkje. Alstublieft. Dankuwel. Comment away!