Hersenscheet

Het moet mij even van het hart: waar the fuck denkt de RTBF dat ze mee bezig is? Zich verlagen tot politiek irrelevante tweederangsjournalistiek of zo iets. Ik wist niet dat ze tegenwoordig ook in het aanbod van Van Thillo zaten. Vragen of een toekomstige eerste minister da Brabaçonne nog kent is gewoon laag. 90% van het federaal parlement kent de Brabaçonne niet. Bovendien ben ik dat kutlied zo beu als die ene schijtkikker van Jamba. Het is iets dat afstamt uit konink- en keizerrijken.

Niet dat ik Yves Leterme een hand boven het hoofd wil houden: hij kan best z’n mannetje zelf staan. Ik ben gewoon door stomheid geslagen. Dit is goedkoop, laag, achterbaks. Dit heeft niets meer met journalistiek, noch met politiek te maken. Ik zou bijna durven zeggen dat een goed en geëngageerd politicus zich dezer dagen niet moet bezighouden met het vanbuiten leren van nationale volksliederen. Er is meer en belangrijker werk te verrichten dan dat. Soms denk ik echt zo iets in de aard van kutwalen. Maar dan besef ik dat het enkel de RTBF is die zich belachelijk maakt in naam van heel Wallonië. Goed bezig, jongens!