Saddam Hoessein’s volledige executievideo

Omdat ik geloof in de Europese waarden en normen en volledig achter het standpunt van de Europese Unie in zake de executie van Saddam Hoessein sta–namelijk de volledige verwerping ervan–vind ik het ook nodig om nogmaals aan te tonen hoe gruwelijk zo’n executie eigenlijk is. De “gewone media” durven het niet te tonen, maar gelukkig is er internet en zijn er afhankelijke reporters die wel de guts hebben om hier over te schrijven en om het beeldmateriaal mee te geven.

De volledige executievideo van Saddam Hoessein:

en indien dit door YouTube als 18+ gelabeled wordt, geef ik ook de link mee naar de volledige executie van Saddam Hoessein.

Ik geef deze post opzettelijk niet het label 18+, omdat ik vind dat ook jongeren, de volgende generatie bestuurders, absoluut mogen zien hoe vreselijk dit eigenlijk is.