e-Platform voor vrije meningsuiting

Door een (on?)gelukkig toeval belandde ik enkele dagen geleden op Uzegt.be. Het is een soort platform dat een kritische blik op onze toch wel meer en meer falende maatschappij wil werken. En uw mening wordt daarbij ook gevraagd!

Onlangs kwam ik via een discussie over hoofddoeken ook nog zelf tot enkele inzichten die ik waarschijnlijk in één van mijn volgende blogposts verder zal toelichten en uitwerken.

Over naar de orde van de dag dan, vandaag nog eens langs mijn favoriete platenshop geweest en weer een hele aankoop gedaan. Het is niet bij volgend beperkt lijstje gebleven, maar het zijn in ieder geval wel mijn grootste aanwinsten. En de tracks zijn in meeste gevallen wel on-line genietbaar.

Tiga – 3 Weeks (Remixes + Original)
Justice – Waters of Nazareth (Part II)
Uffie – Hot Chick/In Charge
The Subs – Substracktion E.P.