Over bubblewrap

We kennen ze allemaal wel, die plastieken tapijten vol met luchtbelletjes. Bubblewrap dus. En wie bubblewrap kent, kent ongetwijfeld ook dat bevreemdend gevoel dat je bekruipt en je de zin geeft om al die bolletjes één voor één lekker plat te duwen. Tijdens een gesprek met mijn broer over doodsprentjes, begreep ik opeens ook waarom we dat zo leuk vinden. Freud beschreef het al in zijn anale fase. We hebben gewoon een onverdringbare behoefte om gas te laten ontsnappen!

Niet zo voor de anale fase? Laten we dan gewoon lekker gezamenlijk dit doen.

Uit de mission statement:

The mission of the Global Orgasm is to effect change in the energy field of the Earth through input of the largest possible surge of human energy. Now that there are two more US fleets heading for the Persian Gulf with anti- submarine equipment that can only be for use against Iran, the time to change Earth’s energy is NOW! Read more about the fleet buildup here.