Hewlett Packard’s “verdunnende” camera

Het móest gewoon van een Amerikaans bedrijf komen hoor. In plaats van de overheid gezonde voeding te laten promoten, of het McDonalds-gebruik een beetje in te perken, komt hét Amerikaans bedrijf bij uitstek met de oplossing voor het cameras-make-you-loo-fat probleem. Hewlett Packard introduceert een nieuwe “slimming”-functie. Naar mijn bescheiden mening is dit gewoon ranzig, vulgair en vooral een oplossing die zo uit Vlaams Belang-stal lijkt te komen: geen oplossing.

Dat ze in Amerika aan crhonisch overgewicht lijden kan mij trouwens geen rat’s ass meer schelen. Voor mij part sterven ze daar allemaal aan hart- en vaatziekten (cholera of ebola mag ook). Dan zijn we er in één klap vanaf. Dat er nog niemand een yoghourtfabrikant heeft aangeklaagd omdat ze “niet slanker worden, hoeveel ze ook van het spul eten” verbaast me!