De VRT en haar klantservice

Op mijn vraag:

Beste,

gelieve ook een alternatief aan te bieden voor die vervelende pop-up radio. Ik wilde vanmiddag naar het nieuws luisteren en de player deed het voor een of andere reden niet – gelijk gewoonlijk, trouwens.

Vroeger had ik de URL’s van de streaming radio zo in mijn eigen mediaspeler geladen, maar die ben ik nu dus kwijt. Resultaat: ik heb het nieuws gemist en ik ben gestresseerd doordat die vervelende applet niet werkt. Dat kan toch ook de bedoeling niet zijn! Gewoon de URL’s van de stream vrijgeven zou al hééél wat helpen!

Met vriendelijke groeten,
Mezelf

Kreeg ik vandaag het langverwachtte, bevrijdende antwoord:

Beste,

Bedankt voor je reactie. Hierbij de rechtstreekse links naar de recentste nieuwsuitzending:
* kwaliteit
** kwaliteit
*** kwaliteit

De links voor de andere radionetten vind je op volgende pagina: http://www.digitaleradio.be/dab/hoeluisteren/pc/help/Links_streams.html

Vriendelijke groeten
Bxxxxx Cxxxxxxx
VRT – Innovatieve Radio

Nu kan ik eindelijk terug via mijn geliefde foobar afstemmen op Radio 1!