Tour de France 2006 – Google Earth

Het is een beetje gelijkend op de manier waarop je wijn leert appreciëren; de manier waarop je stilaan de smaak van een goeie wielrenkoers te pakken krijgt. de Tour de France intrigeert me op een of andere manier meer dan ooit – zeker nu het WK Voetbal 2006 zo ongelooflijk saai is geworden. Er is dan ook goed nieuws voor al de mede-genieters: je kan het parcours blijkbaar ook via Google Earth volgen. Op de website van de Tour de France op Google Earth wordt alles haarfijn uitgelegd.

Verder wil ik toch nog even kwijt dat ik vind dat Frankrijk vanavond absoluut onverdiend gewonnen heeft van Portugal. Hopelijk doen i Azzuri zondag wat ze moeten doen en stampen ze Les veel te oud en verzwakte Bleus recht naar huis in een spetterende WK-finale. 2-1 voor La Squadra? Met de goals van Del Piero, Gilardino en Thierry Henry. Het is maar een pronostiekje!