Windows Live Mail Desktop en Picasa WebAlbum bèta

Sinds vandaag heeft Microsoft naar een select groepje b̬ta-testers een uitnodiging voor de Windows Live Mail Desktop (WLMD) gestuurd. Vol enthousiasme ben ik het pakketje nu aan het installeren. Blijkbaar houdt het ding dezelfde Рnaar mijn mening Рknoertlelijke interface erop na als alle nieuwe Live-producten. Maar dat mag niet storen uiteraard! Binnenkort een uitgebreide review!

On a “lesser know, but more important to me”-note: Google heeft zopas zijn Picasa Web Albums gelanceerd. Picasa kenden we al langer van ongelooflijk gebruiksvriendelijke manier om foto’s rap even bij te snijden, te manipuleren, te draaien, te indexeren en te doorzoeken. Daar komt nu dus een soort van flickr-achtige dienst bij, waarbij je een 250MB aan openbare ruimte bezit om je eigen fotootjes up te loaden. Hier kan je alvast mijn Picasa Web Album bekijken :). Leuk!

PS: ik typ dit alles zonder problemen vanuit Opera 9!