Batterijoplader op zonne-energie

Batterijen opladen kan nu nóg groener. Met deze batterijoplader op zonne-energie (met bijhorende groene batterijen, nvdr). Als je dus op je volgende vakantie-trip rustig op het strand ligt te zonnebaden en de batterijen van je digitale-muziekspeler (ik weiger het woord mp3-speler nog langer te gebruiken, OGG Vorbis is ondergewaardeerd!) zitten plots zonder spanning, dan kan je ze gewoon weer lekker even opladen met dit ding. Dat, én het is gewoon hypermilieuvriendelijk als je’t mij vraagt.

Dat moet alvast zo toch lijken, want ik heb zowaar een theorie ontwikkeld in mijn hoofd die de onzin van "milieuvriendelijke" apparaten aantoont. Of beter nog, een theorie die eigenlijk uitlegt waar the fuck we op deze planeet eigenlijk mee bezig zijn, maar who cares, right?