Quality Dutch Weblogging

In Nederlandstalig weblogland is het op zich al moeilijk om kwaliteit te vinden. Marketinggewijs is het misschien niet de beste stap, gezien ik nu een beetje tegen mijn eigen winkel spreek, maar MouseOver is een veelbezochte – relatieve term in blogland: 500 unieke hits per dag – blog, die echt wel het label XooZ approved mag dragen. Moest zoiets bestaan, natuurlijk.

MouseOver brengt kwalitatief nieuws, met een persoonlijke touch. Een beetje zoals een objectief krantenartikel met onmiddellijk een commentaar van de schrijver van het erbij. Ik geloof trouwens ook dat dergelijke dingen gewoon de toekomst van berichtgeving zijn – overigens, Peter Vandermeersch (hoofdredacteur van de standaard, nvdr) is ook niet schuw om op de blog-trein te springen (zie DSO Weblogs). Al is de kwaliteit van de berichtgeving daar toch wel twijfelachtig.