Plasmascherm stijlvol ophangen

Okay. Je hebt dan eindelijk met je zuurverdiende centen zo’n pracht van een kanjer van een plasma of LCD gekocht. Nu wil je dat beest uiteraard nog in stijl monteren. En omdat dun in is, heeft het weinig zin om het beestje dat je zo koestert op een massieve blok te plaatsen. Neen, je wilt het ophangen. Nu weten we allemaal dat er deftige monteersystemen bestaan voor flatpanels en dat ze in de meeste gevallen ook verstelbaar zijn in zowel tilt als pan-richting (voor de leek: verticaal of horizontaal draaien).

X-ArmMaar – en dat hebben de jongens van CLOSystems goed gezien – er bestaan ook nog altijd eindeloos, onuitputtelijk luie mensen. Mensen die, eens ze in hun zetel liggen voor hun favoriete serie, niet meer willen opstaan om hun tv-scherm terug te draaien. Daarom komt CLOSystems nu met de X-Arm. Dat beestje heeft namelijk een gemotoriseerde arm, die je TV net zo afstelt, gelijk jij dat wil.

Technologie is toch een fantastisch ding, als je het mij vraagt…