Wat OLED allemaal kan

Er zijn twee mogelijke, vervelende problemen met keyboards: ten eerste gaan de geprinte letters bij frequent gebruik af en wordt het klavier na verloop van tijd dus gewoon onleesbaar. Het tweede probleem richt zich meer op specifieke gebruik. Het toetsenbord wordt vaak in andere applicaties anders gebruikt (Beelbewerking, Surfen op het web, Tekstverwerking, Games en andere). Of het nu logisch is of niet om "z" te duwen om vooruit te lopen, "ctrl+tab" te duwen om van tab te veranderen of "ctrl+f" te duwen om een filter opnieuw toe te passen, laat ik in het midden. Feit is wel dat het nog altijd beter kan. Dankzij een technologie die zich OLED noemt, kan daar nu verandering in komen. Wat dacht je van een keyboard, met op elke toets een soort van "minischermpje"? Het Russisch bedrijfje Artlebedev heeft het voor elkaar gekregen. En, toegegeven, het resultaat mag gezien worden!

OLED Keyboard

OLED Keyboard