Mozilla Thunderbird 1.5 uit bèta stadium

En hier is hij dan, de officiële 1.5 milestone release van Mozilla Thunderbird, de Outlook Express-killer bij uitstek!
Thunderbird maakt meerdere e-mail accounts (ook in het Nederlands) beheren uitermate gemakkelijk. De ingebouwe spam-filter (moest dat nog niet op server-niveau gedaan worden) mag heus gezien worden en spell-check as you type met een van de vele beschikbare woordenboeken kan de communicatie in ABN alleen maar ten goede komen!

Thunderbird biedt ondersteuning aan zowat alle oude en nieuwe e-mail formaten. Plain text of HTML dus. Ook goed nieuws voor de gelukkigen onder ons die met een gmail account rondlopen: je kan hem dus ook gewoon in Thunderbird ophalen (al doet dat volgens mij een beetje afbreuk aan het "webbased e-mail"-concept).