Microsoft Live Bèta (screenshots, signup), Live Security Center

Microsoft gaat de google toer op! Oké, ze waren weliswaar EERST met het idee om ‘software live aan te bieden’ (zie ook Greader). Maar was het niet microsoft die indertijd de Grafische gebruikersinterface van Apple ‘leende’?

Anyway, waar het eigenlijk over gaat: screenshots! Van zodra ik er meer heb zal ik ze posten! Maar dit alvast om een idee te geven dat ze het roer weer vrij danig hebben omgegooid:

Microsoft Live Beta Screenshot 1

Microsoft Live Beta Screenshot 2

Microsoft Live Beta Screenshot 3

En dat is lang niet alles wat Microsoft als bèta lanceert deze maand! Daarbij komt nog een nieuwe portaalsite, nu ook compatible met Mozilla Firefox! Al lijkt mij het idee zeer hard van google’s portaalsite te komen, still a nice effort. Nog spectaculairder wordt het als je online je favorieten kan bijhouden! En we zijn bijna rond, want Microsoft lanceert ook nog een (only IE-compatible) online soort van VERY BETA security-scanner (spion- en viruswaren dus).

Enjoy it while it lasts I’d say!