Canvas: Nieuw

Canvas Logo

Door al dat gedoe rond het vernieuwde VRT nieuws zouden we haast vergeten dat ook Canvas er een grondige resyling op heeft na gehouden. Niet alleen de website (let op: geluid begint spontaan te spelen), maar ook de programmatie werd onder handen genomen. Zo staan er veel programma’s eindelijk op een fatsoenlijker uur geprogrammeerd, en lijkt het geheel me ook stukken gestructureerder dan voorheen.

Op de website is ook een leuk promofilmpje te vinden (inclusief lekker muziekje), waarin stukjes staan uit het veelbelovende programma Spam, nieuw project van ons aller geliefde pdw (die al bewees dat hij leuke comedy kon maken met programma’s als Kijk eens op de doos, De vloek van Vlimovost en Spike). Voor een (kort fragment uit een) interview met hem over dit programma, verwijs ik jullie graag door naar een reportage uit De rode loper.

Misschien dat ik nog eens wat TV ga kijken dit jaar.