Linkin Park verdient slaag

Wat? Een post over Linkin Park? Op deze blog?

Inderdaad! Maar niet zomaar een post over Linkin Park. Een post waarmee ik in een keer bewijs dat iedereen die tegen mij ooit beweerd heeft dat het houden van hun muziek afhangt van muzikale voorkeur fout is!

Het zit namelijk zo. Iedereen die een beetje naar echte muziek (nee wacht, dat klinkt zo hautain, laten we het op ‘ingewikkelde muziek’ houden) luistert, vermoedde het al: alle Linkin Park nummers klinken exact hetzelfde. En met exact hetzelfde bedoel ik ‘verdomme fucking krek hetzelfde’. Als je me niet gelooft kan je even naar deze remix (Xavier, als je dit leest, kan je dat dan even op onze blog zelf hosten? Ik ken niet zoveel van computers — Dat is bij deze gebeurd, bram!) luisteren. Hierbij werden de nummers Numb en Pushing Me Away respectievelijk op het linker- en het rechterkanaal gezet.

Nog niet overtuigd? Kijk dan op deze blog even hoe de opbouw van het gemiddelde Linkin Park nummer eruit ziet.

Punt bewezen. Nu heb ik eindelijk een link waar ik alle Linkin Park Lovers heen kan sturen die ik op mijn dagelijkse pad tegenkom.

(Afbeelding schaamteloos geript van deze site. Ik was van plan zelf een afbeelding te photoshoppen met een tekstballonnetje met daarin “Ik heb in mijn broek gekakt”, maar het bleek te veel moeite te zijn.)