De iPhone en wat forumregels

Deze post zal twee gehotlinkte foto’s bevatten, dus als er zich binnenkort een goatse op XooZ bevindt, schuif ik de schuld volledig af op mijn luiheid. En anders wel op het feit dat ik niet met minder dan twee klikken een foto kan hosten en hem meteen kan embedden op deze site.

Edit: bij deze heeft die andere luie zak in vier klikken twee foto’s geüpload. You know. Just in case.

Na deze disclaimer kan het echte postwerk beginnen. Of wacht, misschien eerst nog excuseren voor het feit dat er zo weinig posts van mij kwamen de laatste tijd. Aan de andere kant, waarom excuseren? We hebben hier nog een kerel die in zijn herexamens zit en bijgevolg zin genoeg heeft om af en toe een post op deze site te plaatsen. En ik ben lui. Maar er is ook goed nieuws: Om het goed te maken (en niet om mensen met herexamens te pesten) ben ik van plan een Pukkelpopverslag te doen dit jaar. Als ik zin zou hebben en niet te lui zou zijn, that is. OK, met dit achter de rug: Twee interessante links! Woooooop!

iPhone

De iPhone! Een apparaat dat ik niet wil, en wel om de redenen die Maddox aanhaalt (kwestie van even te bevestigen dat ik geen eigen mening heb). OK nee, het gaat hier gewoon om een leuk stukje text van een van mijn favoriete internet dudes. Moest ik heel veel geld hebben, van veel fancyness houden en een machoer zijn, ik zou misschien een iPhone kopen. En als je het artikel gemist zou hebben, de link staat in de eerste regel, bij het woord ‘redenen’, jeez.

Forum safety

En hier nog gewoon wat beleefdheidsregels die vaak niet toegepast worden in online forums. Niet veel haha ofzo, gewoon een link. En nu heb ik geen zin meer om verder nog tekst te tikken, dus laat ik het zo maar zijn. Just because I can.

(god wat een ongestructureerde post zeg.)