Nerds, en pi = 3

Ok dit wordt een post opgedeeld in 2 stukken. Niet omdat ze iets met elkaar te maken hebben (buiten dan het feit dat ik er al lang over wou bloggen, maar te lui was), maar omdat ik te mottig ben om 2 aparte posts te maken. En vooral omdat ik dan lijstbuttons kan gebruiken. Woo enzo.


  • Een foto van een Linux User Group. Gewoon een bende nerds dus. Kijk nu naar de kerel rechtsachter.
  • Pi = 3, en wel om deze reden. Voor de mensen die niet goed snappen waarom ik dit op deze blog post (en dus eigenlijk een beetje dom zijn): ironie. Voor de mensen die vinden dat ik overdrijf door ervan uit te gaan dat er mensen zijn die de ironie niet snappen verwijs ik u graag door naar enkele mensen uit mijn persoonlijke leven (kijk eens aan, alweer een tag meer te gebruiken).

Wel, dat was een redelijk zwakke blogpost. Voor meer spannende, avontuurlijke en fancy dingen, zie ook de dingen die door mij gediggd zijn.