Warmte als oplossing klimaatprobleem (en wat gezever)

Volgens een leuk artikeltje op T.net, kunnen we binnenkort hernieuwbare energie produceren door middel van warmte. Erg leuk allemaal, vooral omwille van alle mogelijke flauwe denkstapjes die ik nu zou kunnen zetten (en impliciet al gezet heb in de titel van deze post), maar die ik teveel moeite vind óm te zetten (examens and such).

Wat het gezever betreft, hier komt het. In de vorm van, jawel, moeilijk om mezelf te bedwingen, vooral, en dat zie je aan deze zin, om niet al te veel komma’s te plaatsen, FANCYPANTS LIJSTBUTTONS! Woooooo!: (Hoort een dubbelpunt wel achter een uitroepteken? Hoort een zin (of meerdere zinnen) tussen haakjes wel na een dubbelpunt? Horen haakjes wel in haakjes?)

  • The 20 Funniest Computer Geek Humor Bits of All Time: Filmpjes waar een nerd even zoet mee is. Ik vond ze alvast zeer de moeite. Wel, enkele toch. En een beetje de moeite. OK ze stellen niet zo heel veel voor. Uiteraard weer dankzij Digg.com.
  • Steve Jobs and Bill Gates Together: Filmpjes waar een nerd even zoet mee is. And this time it’s for real. Ik vond Gates nog als de sympathiekerd uit dit interview komen. Niet slecht voor een Linuxbitch he?
  • Deze derde button is eigenlijk gewoon omdat je je anders misschien bedrogen zou voelen door de geweldige aanloop naar deze lijst, aangezien er dan maar 2 buttons gestaan zouden hebben.