Christmas Snakes!

Even nadenken over de titel, nu denken aan de VLD. Nog niets? Probeer de OpenVLD dan eens? Aha! Snakes, dat zijn slangen? Zeer juist mijn beste. Dat van die christmas en Noël was wat moeilijker, vriend bram. Dat is omdat je niet zo intelligent bent als ikzelf. En Bram is trouwens met een hoofdletter.

Maar daar gáát het helemaal niet om verdorie. Het gaat om (pdw), en zijn schandalig goede columns in een reeds door Xavier geprezen krant (zie vorige post). Ik zou er nog wat over kunnen doorzeveren, maar zoals u al doorhad komt er vandaag niet veel zinnigs uit me. IK geef u dus gewoon de link.

Verder vandaag ook nog twee leuke links voor de nerds onder ons (ze zíjn er, 2% van de bezoekers van deze blog gebruiken Linux, hoi bezoekers die op de link in mijn profiel van het Ubuntu-nl forum klikten!): Een Slashdot Flow Chart van een site met veel meer van dit soort zalige cartoons (de niet-nerds kunnen deze cartoon over George W. Bush of deze cartoon over geloof bekijken om een impressie te krijgen van het soort humor), én een ironisch geschreven (hiephoi) artikeltje over Debian Etch (Linux), en waarom het minder goed is dan Vista (Windows).