Een heleboel links op uw bakkes

En hier, zonder meer gezever, komen ze! (met uiteraard de nodige FANCYPANTS BITCHIN’ LIST BUTTONS! WOOOOO! (mensen vragen zich nu ongetwijfeld af hoe lang ik deze lijstbuttons nog kan gebruiken in mijn inleiding, en dit terwijl ik altijd meer en meer overdrijf. aan deze mensen: lang)

  • Geknoei met belspelletjes: Over het geweldige bedrog dat televisiegames heet, of hoe de gemiddelde huisvrouw zich al wel eens laten vangen. Mèt onthullingen! (ok, misschien niet, maar ik moet toch op EEN manier de aandacht trekken)
  • Stupid warning labels: Iedereen kent wel de waarschuwing op elke Amerikaanse autospiegel (Objects may be bigger than they appear in the mirror) of in de handleiding van Rowenta strijkijzers (Niet gebruiken indien kleren op het lichaam aangebracht zijn), maar op deze site zijn er nog een heleboel meer te vinden: Idiote waarschuwingslabels! Hier trouwens nog een leuke quote over warning labels: “The problem with America is stupidity. I’m not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don’t we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?”
  • Evolutionary musical organism: Een geweldig project, met een opstelling bestaande uit luidsprekers en microfoons en reproduceren van omgevingsgeluid en harmonie. Als dit uw aandacht heeft: U bent een muziekteef, go read!
  • Lasse Gjertsen: Geweldige regisseur-in-spe, bekend van YouTube. Zijn (naar mijn smaak) beste filmpjes vind je hier en hier.
  • Elephant in the way: Originele oplossing van een fysicavraagstuk.
  • Midomi: Zing (of fluit, als uw zangtalent niet geweldig ontwikkeld is) de melodie van een nummer, en Midomi checkt je melodie tegen een gigantische database met liedjes. Geweldig om dat nummer dat je al heel lang zoekt terug te vinden. Getest en gelukt met “Nirvana – Smells like teen spirit” (eerste 4 maten zang) en “Metallica – Seek & Destroy” (de vette riff volstond).
  • Hans Liberg – TATATATA: Volledige voorstelling van deze Nederlandse pianist-entertainer. Erg leuk voor de muziekkenner en de muziekmongool.
  • Gebruik uw verbeelting: Stukje tekst op STEW.be over een juwelier die zo vriendelijk is korting te geven aan rechtse rakkertjes. Sympa.
  • Useless account: We doen het allemaal (of daar ga ik als computernerd toch van uit): accounts aanmaken op allerlei sites, om ze dan nooit meer te gebruiken. Vandaar dit geweldige initiatief. Lees vooral ook even de FAQ.