Belgische jongeren bloggen erop los

Toen ik vandaag dit artikel las op vrtnieuws.net, voelde ik me plots heel wat minder speciaal. Blijkt dat 38% van de Belgische jongeren een blog heeft. Ook zou ik volgens deze studie geweldig op zoek moeten zijn naar mijn eigen identiteit en heeft deze blog nog zo’n -12 maanden te leven. Dat ziet er niet bijster goed uit!

Verdere resultaten zijn:

  1. Vooral meisjes tussen 14 en 16 bloggen graag.
  2. 90% van de jongeren tussen 12 en 18 chat via MSN (messenger, that is). What happened to Jabber/Gtalk?
  3. Bijna 50% van deze jongeren downloadt illegaal muziek. (De andere 50% weet niet hoe ze het moeten doen, zijn bang voor virussen of hebben een vader die alle goede CD’s al heeft…hehehe)
  4. 95% van de jongeren tussen 12 en 18 heeft een GSM! Tussen 12 en 18! Ik laat u even nadenken.
  5. ‘slechts’ 11% downloadt beltonen tegen betaling. Ik laat u weer even nadenken.

  Ik verveelde me. Dit is allemaal te wijten aan het schriftelijk examen Engels van morgen.