Les Ardentes: Electro en rock in Luik

Dankzij de site van het VRT nieuws, leerde ik vandaag een nieuw zomerfestival kennen. En wát voor een! De organisatoren van ‘Les Ardentes’, zoals het festival heet, beloven gezelligheid en een erg goed programma. Wat dat laatste betreft, valt dat te bewijzen. Op de site vinden we namelijk internationaal (terecht) bekende namen terug als Sven Väth, Echo & The Bunnymen, Detroit Grand Pubahs en The Nits, maar ook heel wat Belgische prachtgroepen. Want, zeg nu zelf, als je níét van groepen als Zita Swoon of Magnus houdt, wat kom je dan in godsnaam op deze blog zoeken? Misschien wel heel wat toffe informatie over allerlei onnozele dingen, misschien eigen meningen van mensen waar je nog nooit gehoord hebt, misschien wel vriendjes, of misschien de Heilige Graal. Maar ik wijk af.

Als iemand op het lumineuze idee zou komen om 7, 8 en 9 juli richting Luik te trekken, neem me vooral mee! Qua alternatief voor festivals met een overwegend lelijke affiche kan dat wel tellen, me dunkt!