Hollow Men, Suske&Wiske en mijn uiterlijk

Enkele dagen beschouwde ik een kerel die aan mime deed nog als het beste wat ik op dat moment op Google Video kon vinden. Na wat ‘googlen’ bemerkte ik dat hij een deel was van een trio dat wel meer in zijn mars heeft. Ze hebben een programma dat op Comedy Central uitgezonden wordt. Aangezien Comedy Central nu niet bepaald in België via de kabel te verkrijgen is, ben ik de site wat gaan afschuimen, waar ik bemerkte dat verschillende sketches uit hun eerste seizoen online staan. Joepiejee!

Ik ontdekte ook nog dat de tekenaars van Suske&Wiske blijkbaar grote dEUS-fans moeten wezen. De barman heet niet alleen Tom, hij werkt ook nog eens in het café ‘Onder de zee’. (via)

Verder nog dit: Ik heb geen paardenstaart. Ik zie er misschien wel niet al te verzorgd uit. Oordeel vooral zelf (weliswaar over een foto van een 2-tal jaren geleden).