De na-apers

Toen ik vandaag maar weer eens wat random google videos aan het bekijken was, stuitte ik plots op een bende grapjassen die het nummer van System Of A Down getiteld "Chop Suey" van een ‘originele’ clip voorzagen. Origineel werd in voorgaande zin niet toevallig tussen haakjes geplaatst, want wij waren hen voor. Ook wij hebben het weliswaar na-geaapt van Ort&DeLa (wat een prachtkerels), maar dit als een tribute!

Ziehier de link naar de versie van de 6 kemels, hier de link naar de versie van mij (links in beeld) en een vriend van mij (misschien zou ik eerst om zijn toestemming moeten vragen, aangezien het hier op een -duidelijk- heel oud filmpje gaat. My God, the hair!). En tenlotte vind je hier nog de link naar de originele versie van Ort&DeLa (gewoonweg subliem). Enjoy!

OK, het zou ook gewoon toeval kunnen zijn.