Meer Google Video

Aangezien ik mij vandaag verveelde (hé, de examens staan voor de deur!), heb ik maar enkele keren gebruik gemaakt van de random functie van google video. Buiten veel mensen die zichzelf allemaal ongelooflijk belangrijk vonden en andere (of dezelfde) mensen die vonden dat ze hun talent absoluut met de rest van de wereld moesten delen, vond ik ook nog enkele andere leuke filmpjes. Het leukste staat onderaan (voor de mensen met minder tijd dan ik):

  • Op de derde plaats: Een leuke robot dance. Vele mensen zullen hem al wel kennen, maar hij blijft zeer leuk
  • De tweede plaats is voor drie kerels (en een dame) die op ludieke wijze de volledige (Super) Mario (Bros.) soundtrack brengen. Dit alles gebeurt op een xylofoon en een drumstel. Let vooral op de prachtige timing van het visuele aspect.
  • Het beste wat uit mijn zoektocht gekomen is, blijkt mime te zijn. Deze man beeldt op onnavolgbare wijze het nummer "Torn" van ene N. Imbruglia uit. Nooit gedacht dat ik dit nummer ooit zou appreciëren.