Absurde humor

Aangezien ik zelf nogal een fan ben van absurde/vergezochte humor, geef ik u zo meteen een kleine samenvatting van enkele leuke dingen die ik de voorbije dagen tegenkwam. Maar eerst en vooral dit: Ik ben momenteel zo ziek als een hond. Indien je taalfouten/gekke zinsconstructies/rare humor/vreemd gedrag moest terugvinden, dan is dit deels hieraan te wijten. Wel, op de rare humor na. En het vreemde gedrag.

Ziehier:

  • Alweer een Ctrl+Alt+Del comic, dit keer over een leuke kerel die Chef Brian heet (ik moet je niet meer uitleggen dat dit mijn lievelingspersonage is)
  • Een flash-filmpje van Weebls-Stuff (hetgeen sowieso al garant staat voor kwaliteit), ditmaal echt wel vergezocht.
  • Mijn persoonlijke favoriet. Het album ‘Dolle Fratsen‘ van Jommeke. Let op! De plot wordt op wikipedia helemaal uit de doeken gedaan! Prachtige beschrijving, overigens.
  • Ten slotte een dikke offline aanrader: de boekjes van David Shrigley die voor een paar euro’s van eigenaar wisselen op Amazon. Ideaal leesvoer voor op de trein!

Tot zover dit. Ik moest het toch even kwijt.