Site-stats van XooZ

Na mij even te vervelen, kwam ik tot het geweldige idee om even onze site statistieken te gaan controleren. Hier vond ik volgende interessante resultaten:

  • 22 mensen zochten op ‘als de zon weer gaat schijnen’ en kwamen zo op onze site uit. Nog eens 9 mensen zochten op ‘zanger bob’. 18 mensen blijken zelfs bewust naar ‘xooz’ te zoeken!
  • Ik ben 1,33% van de gebruikers. Nuja, ook mijn mede-linux-geeks zullen er wel voor iets tussen zitten…hoop ik…
  • 65,63% waagt het deze site te bezoeken met Internet Explorer. Hij ziet er veel beter uit in Firefox, geloof me.
  • 73 mensen bezochten onze site zelfs vanuit het Verenigd Koninkrijk! Wederom een bewijs dat zoekmachines toch niet altijd de meest relevante resultaten leveren. Nuja, aangezien ik zo ongelooflijk sociaal ben (hé, ik ben niet voor niets een computernerd): Hello guys! (zo voelen de mensen die Guy heten zich toch ook weer op hun gemak).

Ziezo, heb ik me toch ook weer een kwartiertje kunnen amuseren.