Microsoft stopt met ondersteuning Windows XP Home

Wel da’s tof. Eerst maak je een besturingssysteem dat zo lek is als een zeef, dan weiger je om er nog nieuwe patches voor uit te brengen zodat iedereen wel een nieuwe versie van dit besturingssysteem moet gebruiken. Mij hoor je niet klagen, maar is dit er niet een beetje over? Het feit alleen al dat je het besturingssysteem ‘huurt’ van Microsoft vind ik al belachelijk.

Dit betekent dus hetvolgende: Stel je voor dat het WMF lek (onlangs aangekondigd in het VRT nieuws) een jaartje later was uitgekomen, dan zat elke Windows-gebruiker met het probleem dat ze geen  officiële patch hadden. Ivm dit lek in het nieuws: Het is toch allemaal jullie schuld, moeten jullie maar niet naar sites surfen waar Internet Explorer AUTOMATISCH vuile code van opent (dixit woordvoerder Microsoft Belgium).

Het spijt me. Ik zal erover ophouden en me wat meer focussen op het andere nieuws.