Grokster site en Windows-lek

ZDNet meldt dat je op de site van Grokster wordt aangesproken met een tekst die je zegt dat je IP gelogd zal worden en die je probeert bang te maken. Dit is het typische soort FUD dat je van organisaties als BREIN/BAF kan verwachten. Natuurlijk kan je niet aangehouden worden wegens het surfen naar een website!

In ander nieuws: Microsoft heeft nog steeds geen patch uitgebracht voor het lek in zijn besturingssysteem dat al een tijdje bekend was. Het toppunt is dat dit lek in elke versie van Windows terug te vinden is. Microsoft raadt aan voorzichtig te zijn bij het klikken op links of het openen van bestanden. Da’s gemakkelijk praten, als de trojan in kwestie automatisch geopend wordt door Internet Explorer. Ze ZOUDEN ook een team op dit lek KUNNEN zetten, maar blijkbaar is de XboX360 momenteel belangrijker. Geen flame hier, enkel een waarschuwing. Xavez heeft hier zojuist nog een post over gemaakt. Meer info vind je hier en hier