Lichte vrachtauto’s

De Standaard publiceerde vandaag een artikel waarin gezegd wordt dat vanaf nu ‘de gemiddelde alle-terrein-wagen’ niet langer als lichte vracht ingeschreven kan worden. Het werd tijd potjandorie! Eindelijk is het gedaan met al die BMW jeeps waarvan ik schrik krijg als ik er met de fiets achter hang. Niet alleen het feit dat ik er niets door kan zien vind ik erg, ook brengen deze wagens het wegdek grotere schade toe dan andere auto’s. Maarja, de mensen die met dit soort auto’s rijden zijn dan ook van hogere stand, en mogen gerust op mij neerkijken. [/SARCASM]

In ander nieuws vandaag: Rabauwen van ijsblokken blijven uit het niets (wel, uit de lucht) vallen. Toeval of niet, maar dit gebeurde op een golfbaan. Dit, samen met het andere nieuws, lijkt erop te wijzen dat de jacht op de snobs geopend is. 😉 Ook dit werd mij gemeld door De Standaard.