The best of Uncyclopedia

Na even rondgesurft te hebben op Uncyclopedia, kwam ik tot de conclusie dat hier heel wat interessante informatie op te vinden is. Zeker tijdens deze drukke periode vol examens vallen hier interessante artikels te vinden. Een greep uit het aanbod:

  • World war II video game vertelt over het verloop van het computerspel "Wereldoorlog II", vol quotes van de spelende landen en alle overwinningen. Zeker de moeite om je geschiedenis even na te kijken.
  • Op de pagina van Ultra Jesus is te vinden waarom God nood had aan een Ultra Jesus, en wat zijn ‘evoluties’ zijn.
  • Alles over katten vind je op de Cats-pagina. Zeker de moeite waard! Bekijk vooral even het stukje over het aantal staarten en het pepertuum mobile.
  • Er is ook een pagina te vinden over het onbestaande, compleet imaginaire land met de naam België. Hier vinden we alles terug over zijn regering (en de partij ‘Flemish Wallpaper‘, mét een quote van partijlid Flippo Dewinter.
  • Nog niet genoeg? Bekijk dan ook nog even de categorie ‘Conspiracies‘ waar je alle samenzweringen kan terugvinden.

Veel plezier!