Back to The 90’s – win free tickets!

Ik zit op de trein en geniet van het laatste album van The Killers. De zon verlicht romantisch het gezicht van mijn medepassagier die geheel in Fantastic Fourstijl onzichtbaar is en ikzelf verbaas me over het muffe geurtje dat hier hangt. Naar het schijnt is bloggen over je persoonlijke leven de nieuwe hype, maar ik vind het precies maar helemaal niets. Er gebeuren dan ook weinig vunzige of spannende dingen in mijn leven en ik heb nog minder de behoefte om bij die zeldzame uitzondering er per direct een blogpost over te verzinnen.

Neen, geef mij dan maar vooral veel plezier voor mezelf. Macht. Dance puppets, dance! En dan liefst van al nog op 90’s-muziek! Ik mag van mijn zatte vrienden namelijk twee ongelukkige mensen toch blij maken, door ze gratis naar Back to the 90’s te sturen om daar serieus het beest te gaan uithangen! That’s right: de eerste wedstrijd die we hier organiseren en we gaan dat meteen behoorlijk aanpakken, door serieus in het privéleven van onze lurkers binnen te dringen. Reveal yourselves!

De wedstrijdvraag is eigenlijk doodeenvoudig. Omdat ik op Web 2.0 surf, moet ik ook een Web 2.0-compatibele vraag stellen. Ze luidt als volgt: wat zou een goede prijsvraag zijn voor de volgende giveaway? User generated questions, so to speak.

Allez, hup: laat een commentje achter met een antwoord. Of beter nog: een vraag. De winnaar wordt over drie weken op de frontpage aangekondigd en de afhandeling gebeurt via het e-mailadres dat je in de comments opgeeft (do not worry, I respect your piracy).

 • Thomas

  De beste vraag die je kan stellen bij de volgende giveaway luidt als volgt:
  ‘Welke prijsvraag had ik moeten stellen bij mijn vorige giveaway om gevrijwaard te zijn van deze bizarre prijsvraag?’

 • Thomas

  De beste vraag die je kan stellen bij de volgende giveaway luidt als volgt:
  ‘Welke prijsvraag had ik moeten stellen bij mijn vorige giveaway om gevrijwaard te zijn van deze bizarre prijsvraag?’

 • Wendy

  De beste vraag is:
  ‘ Aan wie zou ik het best gratis tickets geven? ‘
  Antwoord: Wendy 😉

  hihi Ik wil gewoon zo graag gaan 😀

  xx

 • Wendy

  De beste vraag is:
  ‘ Aan wie zou ik het best gratis tickets geven? ‘
  Antwoord: Wendy 😉

  hihi Ik wil gewoon zo graag gaan 😀

  xx

 • Moira

  Een vraag voor 90’s fans: How much is the fish?

 • Moira

  Een vraag voor 90’s fans: How much is the fish?

 • Sandra

  Speciaal gewacht omdat ik hoop dat de laatste de eerste zal zijn, met als vraag: “Waarom verdien jij de prijs?”

 • Sandra

  Speciaal gewacht omdat ik hoop dat de laatste de eerste zal zijn, met als vraag: “Waarom verdien jij de prijs?”

 • kathleen

  Op welke 90s nummer ga jij helemaal uit je dak?

 • kathleen

  Op welke 90s nummer ga jij helemaal uit je dak?

 • Nathalie

  Wat is het meest ethische om te doen? Is dat niet iemand helpen die het beloofd heeft aan een vriendin voor haar verjaardag? (Schaam,schaam)
  Zou je deze ongelooflijk stomme idiote meid willen helpen om haar beste vriendin de meest waanzinnige party van jaar een ticket geven om haar te laten dansen op Mr. Vain?!

  Ik kon in ieder geval proberen…

  In ieder geval degene die wint! Proficiat!

 • Nathalie

  Wat is het meest ethische om te doen? Is dat niet iemand helpen die het beloofd heeft aan een vriendin voor haar verjaardag? (Schaam,schaam)
  Zou je deze ongelooflijk stomme idiote meid willen helpen om haar beste vriendin de meest waanzinnige party van jaar een ticket geven om haar te laten dansen op Mr. Vain?!

  Ik kon in ieder geval proberen…

  In ieder geval degene die wint! Proficiat!

 • Welk lichaamsdeel zou jij bloodstellen voor een ticket?

  Moest ge die vraag aan mij stellen? …ik zou gvd in men naakie over de Meir rondlopen om toch maar met men ticket een danske te doen alla “the 90s”

 • Welk lichaamsdeel zou jij bloodstellen voor een ticket?

  Moest ge die vraag aan mij stellen? …ik zou gvd in men naakie over de Meir rondlopen om toch maar met men ticket een danske te doen alla “the 90s”

 • Binnenkort de winnaar bekend maken… ;-).

 • Binnenkort de winnaar bekend maken… ;-).

 • Tigerke

  Amaai ik zou super graag gaan wij hadden normaal tickets maar ze hebben de tickets achter onze rug verkocht en dat hebben ze ons vandaag komen vertellen dus voor de volgende giveaway vraag zou ik vragen “Welke artiest heeft alle jaren al overleefd met zijn muziek te beginnen van de jaren 70 en gaat binnen kort op tournee?

  Groetjes Tigerke

 • Tigerke

  Amaai ik zou super graag gaan wij hadden normaal tickets maar ze hebben de tickets achter onze rug verkocht en dat hebben ze ons vandaag komen vertellen dus voor de volgende giveaway vraag zou ik vragen “Welke artiest heeft alle jaren al overleefd met zijn muziek te beginnen van de jaren 70 en gaat binnen kort op tournee?

  Groetjes Tigerke

 • De winnaar heeft de tickets ontvangen ;-). De prijsvraag luidt volgende keer ‘Welke prijsvraag had ik moeten stellen bij mijn vorige giveaway om gevrijwaard te zijn van deze bizarre prijsvraag?’

  Veel plezier!

 • De winnaar heeft de tickets ontvangen ;-). De prijsvraag luidt volgende keer ‘Welke prijsvraag had ik moeten stellen bij mijn vorige giveaway om gevrijwaard te zijn van deze bizarre prijsvraag?’

  Veel plezier!