Do not use DocX

Uit respect voor de mensen die geen shitty software willen kopen: stuur nooit documenten door in .docx formaat! Als je mij een tekstdocument gaat sturen is de kans zelfs groot dat een txt-file (platte tekst) zelfs een betere keuze is. Als het écht moet, gebruik dan liefst van al nog iets als rtf (Rich Text Format). Odt bestanden zijn natuurlijk nog veel leuker, maar ik betwijfel of het doelpubliek dat docx-bestanden doorstuurt ook maar enig idee heeft van wat odt-bestanden zijn.

  • Beste bloglezers: dat geldt ook voor als er documenten naar mij worden verzonden!

  • Beste bloglezers: dat geldt ook voor als er documenten naar mij worden verzonden!

  • Ik vind eigenlijk sowieso dat sinds suites als Office gemeengoed geworden zijn, mensen teveel proberen om creatief te zijn met hun opmaak. Send me the core in a plain text file and I am more than happy!

  • Ik vind eigenlijk sowieso dat sinds suites als Office gemeengoed geworden zijn, mensen teveel proberen om creatief te zijn met hun opmaak. Send me the core in a plain text file and I am more than happy!