• Eric

  Ik ben ook helemaal niet akkoord met de E-ID, en niet omwille van de huidige privacy problemen ermee, maar wel omwille van waar het allemaal naartoe gaat..
  Het volgende is wrs een onderhuidse chip (die al bestaat en werkt), en wat zijn dan de gevolgen als je een elektronisch vreemd voorwerp in je lichaam niet wil.. geen bestaansrecht meer? niets meer kunnen kopen in de moderne winkels, geen ziekenhuisopname etc..? Wie weet worden we allemaal poppen die alleen maar mogen denken en doen wat de overheid wil. Akkoord dit klinkt vergezocht, maar ik stel me er ernstige vragen bij.. zeker na een paar dingen opgezocht te hebben. (tip: Zeitgeistmovie.com)
  Ik heb net een tweede oproep gehad van mijn Gemeente om spoedig over te schakelen of ik riskeer een boete van 26 tot 500 Euro.. Enig idee wat ik er aan kan doen om dit te weigeren?? Alle hulp is welkom, dit gaat de foute richting uit..

 • Eric

  Ik ben ook helemaal niet akkoord met de E-ID, en niet omwille van de huidige privacy problemen ermee, maar wel omwille van waar het allemaal naartoe gaat..
  Het volgende is wrs een onderhuidse chip (die al bestaat en werkt), en wat zijn dan de gevolgen als je een elektronisch vreemd voorwerp in je lichaam niet wil.. geen bestaansrecht meer? niets meer kunnen kopen in de moderne winkels, geen ziekenhuisopname etc..? Wie weet worden we allemaal poppen die alleen maar mogen denken en doen wat de overheid wil. Akkoord dit klinkt vergezocht, maar ik stel me er ernstige vragen bij.. zeker na een paar dingen opgezocht te hebben. (tip: Zeitgeistmovie.com)
  Ik heb net een tweede oproep gehad van mijn Gemeente om spoedig over te schakelen of ik riskeer een boete van 26 tot 500 Euro.. Enig idee wat ik er aan kan doen om dit te weigeren?? Alle hulp is welkom, dit gaat de foute richting uit..

 • Ik ben noodgedwongen in extremis overgegaan op de aanvraag van elektronische identiteitskaart. Ik heb er nog steeds problemen mee, ja, maar ik ga er vanuit dat als ik het ding verstandig gebruik, er weinig kan mislopen. Ijdele hoop misschien. Ik heb voorlopig nog mijn oude identiteitskaart en we zullen wel zien wat er nadien gebeurt.

  Helaas moeten we buigen voor de onoverdachte idiotie van het staatsapparaat. Het klinkt heel samenzweerderig inderdaad, maar er zit helaas wel een grond van waarheid in. Ik heb er verschrikkelijke problemen mee dat we mee moeten met iets waar verschillende privacygroeperingen serieuze vragen rond hebben gesteld.

  On the other hand: bij de invoering van de identiteitskaart was er ongetwijfeld eerst ook protest, terwijl we dat nu als iets doodnormaal beschouwen. Het wordt afwachten dus :).

 • Ik ben noodgedwongen in extremis overgegaan op de aanvraag van elektronische identiteitskaart. Ik heb er nog steeds problemen mee, ja, maar ik ga er vanuit dat als ik het ding verstandig gebruik, er weinig kan mislopen. Ijdele hoop misschien. Ik heb voorlopig nog mijn oude identiteitskaart en we zullen wel zien wat er nadien gebeurt.

  Helaas moeten we buigen voor de onoverdachte idiotie van het staatsapparaat. Het klinkt heel samenzweerderig inderdaad, maar er zit helaas wel een grond van waarheid in. Ik heb er verschrikkelijke problemen mee dat we mee moeten met iets waar verschillende privacygroeperingen serieuze vragen rond hebben gesteld.

  On the other hand: bij de invoering van de identiteitskaart was er ongetwijfeld eerst ook protest, terwijl we dat nu als iets doodnormaal beschouwen. Het wordt afwachten dus :).