12 gedachten over “Hoer”

 1. LOL

  2 vraagjes:
  – Is dit ooit echt uitgezonden geweest?
  – Is het zo dat Amerikanen die deze prut bekijken dat ook echt *geloven*? Tuurlijk niet iedereen, maar als het antwoord op het bovenstaande positief is, gok ik dat het antwoord wel “ja” *moet* zijn?

 2. LOL

  2 vraagjes:
  – Is dit ooit echt uitgezonden geweest?
  – Is het zo dat Amerikanen die deze prut bekijken dat ook echt *geloven*? Tuurlijk niet iedereen, maar als het antwoord op het bovenstaande positief is, gok ik dat het antwoord wel “ja” *moet* zijn?

 3. Het mag in ieder geval duidelijk wezen dat de Amerikanen op literair vlak veel vooruitstrevender zijn dan ons: het genre van de realityfiction is daar zo hard geëvolueerd dat de grens tussen reality en fiction niet meer bestaat. Over de receptie bij het publiek zwijg ik dan nog.

 4. Het mag in ieder geval duidelijk wezen dat de Amerikanen op literair vlak veel vooruitstrevender zijn dan ons: het genre van de realityfiction is daar zo hard geëvolueerd dat de grens tussen reality en fiction niet meer bestaat. Over de receptie bij het publiek zwijg ik dan nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *