• LOL

  2 vraagjes:
  – Is dit ooit echt uitgezonden geweest?
  – Is het zo dat Amerikanen die deze prut bekijken dat ook echt *geloven*? Tuurlijk niet iedereen, maar als het antwoord op het bovenstaande positief is, gok ik dat het antwoord wel “ja” *moet* zijn?

 • LOL

  2 vraagjes:
  – Is dit ooit echt uitgezonden geweest?
  – Is het zo dat Amerikanen die deze prut bekijken dat ook echt *geloven*? Tuurlijk niet iedereen, maar als het antwoord op het bovenstaande positief is, gok ik dat het antwoord wel “ja” *moet* zijn?

 • MOAR DRAMA PLOX!

 • MOAR DRAMA PLOX!

 • …rednecks

 • …rednecks

 • Bram-spam! 😛

 • Bram-spam! 😛

 • Dat kan niet dat dat echt is 😛

 • Dat kan niet dat dat echt is 😛

 • Het mag in ieder geval duidelijk wezen dat de Amerikanen op literair vlak veel vooruitstrevender zijn dan ons: het genre van de realityfiction is daar zo hard geëvolueerd dat de grens tussen reality en fiction niet meer bestaat. Over de receptie bij het publiek zwijg ik dan nog.

 • Het mag in ieder geval duidelijk wezen dat de Amerikanen op literair vlak veel vooruitstrevender zijn dan ons: het genre van de realityfiction is daar zo hard geëvolueerd dat de grens tussen reality en fiction niet meer bestaat. Over de receptie bij het publiek zwijg ik dan nog.