Openingsdans

Zowat de coolste openingsdans die ik ooit heb gezien, denk ik.

Als er vrouwen in de zaal zijn die zich geroepen voelen: drop me a line :p.

(Met dank aan Kristof voor het onder de aandacht brengen van deze toch wel héél geestige video)

  • Ik zou gelijk terug willen trouwen. Grappig!

  • Ik zou gelijk terug willen trouwen. Grappig!

  • zaaaalig 😀 als ik dan de verhalen hoor van mijn ouders hun trouwfeest… mijn vader zou naar’t schijnt elke keer naar ’t toilet gelopen zijn als mijn moeder wilde komen vragen of hij niet wilde dansen… Dan toch liever zo 😀

  • zaaaalig 😀 als ik dan de verhalen hoor van mijn ouders hun trouwfeest… mijn vader zou naar’t schijnt elke keer naar ’t toilet gelopen zijn als mijn moeder wilde komen vragen of hij niet wilde dansen… Dan toch liever zo 😀