Openingsdans

Zowat de coolste openingsdans die ik ooit heb gezien, denk ik.

Als er vrouwen in de zaal zijn die zich geroepen voelen: drop me a line :p.

(Met dank aan Kristof voor het onder de aandacht brengen van deze toch wel héél geestige video)

4 gedachten over “Openingsdans”

  1. zaaaalig 😀 als ik dan de verhalen hoor van mijn ouders hun trouwfeest… mijn vader zou naar’t schijnt elke keer naar ’t toilet gelopen zijn als mijn moeder wilde komen vragen of hij niet wilde dansen… Dan toch liever zo 😀

  2. zaaaalig 😀 als ik dan de verhalen hoor van mijn ouders hun trouwfeest… mijn vader zou naar’t schijnt elke keer naar ’t toilet gelopen zijn als mijn moeder wilde komen vragen of hij niet wilde dansen… Dan toch liever zo 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *