Vleugels

De examenperiode is weer in zicht. As a matter of fact: ze is al bezig. Nota’s worden gekopieerd, cursussen gefileerd, docenten gemolesteerd, met e-mails allerlei. Vlijtige studenten zijn 12 uur van de 24 bezig met herhalen, herhalen en herhalen (ik val in herhaling). Als een markeerstift die langzaam zijn juice kwijtspeelt, sputtert en spartelt de vlijtige student; worstelt hij zich door de boeken, sylabussen en ToLeDO-boodschappen waarmee hij dagelijks geconfronteerd wordt.

Lieve, lieve hardwerkende Leuvense medestudent. Net als vorig jaar, worden we weer voorzien van vleugels om ons dipje op te vangen. Motivatie. Ontspanning, afleiding, warmte en vooral: energie om verder te gaan. Energie om ons lenig door de jungle van geel gemarkeerde tekstflarden te helpen. Vooruit! Of beter… Omhoog! Meer info volgt op 2007-29-12 om 13:23. Gewoon, omdat ik dat een mooi uur vind.

 • En net NU zijn mijn examens gedaan 😉

  Veel succes aan alle Leuvenaren (en alle andere mensen die nu examens hebben).

 • En net NU zijn mijn examens gedaan 😉

  Veel succes aan alle Leuvenaren (en alle andere mensen die nu examens hebben).

 • 12 uur per dag? Dan kon je me nu bijeenvegen.

  En idd, veel succes aan de mensen die in Leuven studeren!

 • 12 uur per dag? Dan kon je me nu bijeenvegen.

  En idd, veel succes aan de mensen die in Leuven studeren!

 • Frank

  Hmm, net nu jullie gedaan zijn beginnen wij nog maar net met de blok… Tja, het voordeel van de UHasselt is dat ge uw kerstvakantie tenminste hebt. Daar kunnen wij (of toch alleszins ik 🙂 ) toch niet echt van spreken. Of nee, ik vergis me; we hebben helemaal geen 3 weken blok, we hebben 2 weken “vakantie” en dan één weekje blok! Joeppi! 😉

 • Frank

  Hmm, net nu jullie gedaan zijn beginnen wij nog maar net met de blok… Tja, het voordeel van de UHasselt is dat ge uw kerstvakantie tenminste hebt. Daar kunnen wij (of toch alleszins ik 🙂 ) toch niet echt van spreken. Of nee, ik vergis me; we hebben helemaal geen 3 weken blok, we hebben 2 weken “vakantie” en dan één weekje blok! Joeppi! 😉

 • Haha, klopt xD.
  Maar ze willen de academische kalender wel aanpassen… Alleen trekt de manier waarop dan weer op niks :D. In plaats van gewoon een stuk van onze vakantie af te snijden (september) en dan een stuk échte feestdagenvakantie in te lassen (dus: een week vroeger beginnen en een week vroeger stoppen). Iedereen blij =].

 • Haha, klopt xD.
  Maar ze willen de academische kalender wel aanpassen… Alleen trekt de manier waarop dan weer op niks :D. In plaats van gewoon een stuk van onze vakantie af te snijden (september) en dan een stuk échte feestdagenvakantie in te lassen (dus: een week vroeger beginnen en een week vroeger stoppen). Iedereen blij =].

 • Pingback: Student in Leuven? Wings Lounge! — XooZ BLOG()