• Lijkt sterk op dat studentenpand dat vorig jaar ingestort is en waar gelukkig niemand bij gewond raakte. Maar ik weet ’t niet zeker.

  • Lijkt sterk op dat studentenpand dat vorig jaar ingestort is en waar gelukkig niemand bij gewond raakte. Maar ik weet ’t niet zeker.

  • Staat deze opzetter er nu nog steeds zo bij? Fantastisch opgemerkt ๐Ÿ™‚ .

  • Staat deze opzetter er nu nog steeds zo bij? Fantastisch opgemerkt ๐Ÿ™‚ .

  • Dat is inderdaad het pand vlak bij de Studios. Die foto stond al een eind online, maar zowat een half jaar na de feiten werd hij geselecteerd voor http://www.drieduizend.be. En nu komt hij hier terecht… Zo gaan de mensen blijven denken dat er huizen instorten van Leuven alcoholische taalpuristen ๐Ÿ˜€

  • Dat is inderdaad het pand vlak bij de Studios. Die foto stond al een eind online, maar zowat een half jaar na de feiten werd hij geselecteerd voor http://www.drieduizend.be. En nu komt hij hier terecht… Zo gaan de mensen blijven denken dat er huizen instorten van Leuven alcoholische taalpuristen ๐Ÿ˜€