Deep lyrics

Ely van Klips heeft me vandaag wat hip-hop videos doorgestuurd. Haal er even een kopje koffie bij en geniet van volgende video’s en diepe lyrics.

Bij deze kon ik alvast mijn kippenvel niet controleren. De krop in de keel kwam ook opzetten.

Gevoelige lyrics, gevoelige video, niet geschikt voor gevoelige kijkers.

 • Kolb

  Hola, hip hop. I like it.

  Immortal is dan ook wel zwaar de man. Zeer intelligente politiek/sociaal getinte lyrics.
  Check zeker zijn albums eens.

 • Kolb

  Hola, hip hop. I like it.

  Immortal is dan ook wel zwaar de man. Zeer intelligente politiek/sociaal getinte lyrics.
  Check zeker zijn albums eens.

 • Ik moet toegeven dat ik ze echt wel belachelijk goed vind ja :). De laatste tijd heb ik wel meer leuke hip-hop ontdekt. Alsook wat steengoeie Nederhop (Opgezwolle/Duvel Duvel/SpaceKees—de een al lichtzinniger dan de ander).

 • Ik moet toegeven dat ik ze echt wel belachelijk goed vind ja :). De laatste tijd heb ik wel meer leuke hip-hop ontdekt. Alsook wat steengoeie Nederhop (Opgezwolle/Duvel Duvel/SpaceKees—de een al lichtzinniger dan de ander).