Glow in the dark badschuim

Glow in the dark badschuimOkee, je kan je krant niet lezen in het donker als je dit flesje in je bad giet, maar het kan wel voor een romantische touch zorgen. Eens de inhoud een tiental minuutjes onder een sterke lichtbron is opgeladen geeft ze een romantische, zachte gloed af.

Het schuim heeft overigens een niet onaardig parfum; met de zeemzoete vanille-honing geur laat je zelfs het hardste hart smelten. Voor 12euro sta je al veilig voor een bad of vier. Good money spent!

 • Kathleen

  Waar kan je dit kopen?

  Groetjes

 • Kathleen

  Waar kan je dit kopen?

  Groetjes

 • Ik denk dat je daarvoor best je toevlucht zoekt tot online winkels zoals deze: http://www.latestbuy.com.au/glow_bubble_bath.html (al zullen de verzendkosten vanuit Australië in dit geval wel al snel doorwegen). Verder denk ik dat zoiets misschien wel in een erotiekwinkel verkocht wordt? Al weer ik dat zelf niet!

 • Ik denk dat je daarvoor best je toevlucht zoekt tot online winkels zoals deze: http://www.latestbuy.com.au/glow_bubble_bath.html (al zullen de verzendkosten vanuit Australië in dit geval wel al snel doorwegen). Verder denk ik dat zoiets misschien wel in een erotiekwinkel verkocht wordt? Al weer ik dat zelf niet!