8 gedachten over “Microsoft’s speech wreckignition”

  1. @Kolb: Ik heb ooit eens een programma geprobeerd dat ‘Dragon Naturally Speaking’ heette, ik denk dat het van een Nederlands bedrijfje kwam. Dit deed het, op het feit na dat het erg veel systeembronnen gebruikte, erg goed.
    Ook met het programma van L&H; was niet veel mis, jammer genoeg lag dit anders in de boekhouding.

  2. @Kolb: Ik heb ooit eens een programma geprobeerd dat ‘Dragon Naturally Speaking’ heette, ik denk dat het van een Nederlands bedrijfje kwam. Dit deed het, op het feit na dat het erg veel systeembronnen gebruikte, erg goed.
    Ook met het programma van L&H was niet veel mis, jammer genoeg lag dit anders in de boekhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *