SwissBit 2GigaByte

SwissBit 2GB Jullie kennen hem vast nog wel, de SwissBit. Het zwitsers zakmes met de USB-stick aan boord heeft nu een lekkere upgrade gekregen en plant bij deze niet alleen pincet en schaar in je linker broekzak (want daar hoort zo’n ding) maar het heeft nu ook de mogelijkheid om een halve full-quality DVD mee te nemen. Juist, in diezelfde linker broekzak. Verbazingwekkend, die scouts van vandaag.

2 gedachten over “SwissBit 2GigaByte”

 1. ik zo een van 128MB kan ik deze laten vermaken of zo
  er is een slecht contact.
  Zo nee
  Waar kan ik een nieuwe aankopen?

 2. ik zo een van 128MB kan ik deze laten vermaken of zo
  er is een slecht contact.
  Zo nee
  Waar kan ik een nieuwe aankopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *