Yutaka Araki – Pachelbel the Guitar way

De eerste die mij nu nog komt vertellen dat Aziaten NIET cool zijn, stuur ik in het vervolg rechtstreeks naar deze pagina! Yutaka Araki geeft op magistrale wijze een eigen gitaarversie van Pachelbel ten beste. Echt de moeite!

2 gedachten over “Yutaka Araki – Pachelbel the Guitar way”

  1. Verdorie, hij was me voor om dit te filmen. Speel het zelf wel op viool én gitaar (en af en toe tegelijk), dus ik ben nog steeds de coolste, tofste, felste. Tis trouwens playback, mietje. [/CYNICAL] 😉

  2. Verdorie, hij was me voor om dit te filmen. Speel het zelf wel op viool én gitaar (en af en toe tegelijk), dus ik ben nog steeds de coolste, tofste, felste. Tis trouwens playback, mietje. [/CYNICAL] 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *