Word War three! (Mogelijk Choquerend)

Lukas is een jongen met een probleem. Hij lijdt namelijk aan een soort zéér extreme vorm van ADHD. Zou hij misschien ook het controversiële spel "Bully" gespeeld hebben? Het wordt overigens eens dringend tijd dat die Waalse maffia-ministers ophouden met de aandacht van hun wanpraktijken af te lijden door dit soort onnozelheden. Di Rupo’s strikje helpt niet meer na wat de Waalse regering het laatste halfjaar allemaal heeft uitgespookt. En dan maar onschuldig vragen wat er gebeurt?! Smiley

 • I blame parents. Om dit onder de categorie FunnyVID te zetten mss een beetje ongepast? Ik weet het niet.
  Het is duidelijk dat deze ouders eerder van het type zijn: Laat het kind maar met zijn PleeStation spelen, dan laat het ons gerust. Al zien deze ouders er niet grandioos rijk uit (zodat ik ook nog kon zeggen dat het kind vooral veel geld krijgt en dat de ouders denken dat het daarmee opgelost is), zien ze er wel uit alsof ze zelf ook nog veel problemen hebben. Dit alles projecteert zich dan natuurlijk op hun zoontje.
  Je kan natuurlijk ook beginnen de technologie en de media de schuld te geven. Mijn mening is dat er teveel op het kind afkomt (kan natuurlijk ook wel deels de media zijn). Bram stop met bazelen! Oh ik hou wel van het woord bazelen! Bazel, bazel, baz-el (niet ba-zel). Sorry.

 • I blame parents. Om dit onder de categorie FunnyVID te zetten mss een beetje ongepast? Ik weet het niet.
  Het is duidelijk dat deze ouders eerder van het type zijn: Laat het kind maar met zijn PleeStation spelen, dan laat het ons gerust. Al zien deze ouders er niet grandioos rijk uit (zodat ik ook nog kon zeggen dat het kind vooral veel geld krijgt en dat de ouders denken dat het daarmee opgelost is), zien ze er wel uit alsof ze zelf ook nog veel problemen hebben. Dit alles projecteert zich dan natuurlijk op hun zoontje.
  Je kan natuurlijk ook beginnen de technologie en de media de schuld te geven. Mijn mening is dat er teveel op het kind afkomt (kan natuurlijk ook wel deels de media zijn). Bram stop met bazelen! Oh ik hou wel van het woord bazelen! Bazel, bazel, baz-el (niet ba-zel). Sorry.

 • ja iemand é

  die laatste mep was raak!

 • ja iemand é

  die laatste mep was raak!