Canvas: Nieuw

Canvas Logo

Door al dat gedoe rond het vernieuwde VRT nieuws zouden we haast vergeten dat ook Canvas er een grondige resyling op heeft na gehouden. Niet alleen de website (let op: geluid begint spontaan te spelen), maar ook de programmatie werd onder handen genomen. Zo staan er veel programma’s eindelijk op een fatsoenlijker uur geprogrammeerd, en lijkt het geheel me ook stukken gestructureerder dan voorheen.

Op de website is ook een leuk promofilmpje te vinden (inclusief lekker muziekje), waarin stukjes staan uit het veelbelovende programma Spam, nieuw project van ons aller geliefde pdw (die al bewees dat hij leuke comedy kon maken met programma’s als Kijk eens op de doos, De vloek van Vlimovost en Spike). Voor een (kort fragment uit een) interview met hem over dit programma, verwijs ik jullie graag door naar een reportage uit De rode loper.

Misschien dat ik nog eens wat TV ga kijken dit jaar.

 • Ik had gisteren op het werk ook even de site van Canvas open gezet. Dat geluid speelde hier meteen voor de hele afdeling, dat was toch even verschieten. Verder is het inderdaad een mooie, overzichtelijke site.

 • Ik had gisteren op het werk ook even de site van Canvas open gezet. Dat geluid speelde hier meteen voor de hele afdeling, dat was toch even verschieten. Verder is het inderdaad een mooie, overzichtelijke site.

 • Niels

  Enkel met hun commentssysteem is iets mis. Ik post een comment, wacht moderatie af, ging juist nog eens kijken, staat mijn naam bij een comment die ik helemaal niet maakte. Rare boel.

 • Niels

  Enkel met hun commentssysteem is iets mis. Ik post een comment, wacht moderatie af, ging juist nog eens kijken, staat mijn naam bij een comment die ik helemaal niet maakte. Rare boel.

 • Wel. Ik vind de site abominabel slecht. Echt, gewoon, ronduit slecht :D. Het enige positieve eraan is dat ze niet meer aan de hand van tabellen is opgemaakt. Maar then again: wat heb je daar aan als je site gewoon niet bruikbaar is?

  Horrific design effort! Lijkt meer op een marketinggrap dan op een nieuw ontwerp :).

 • Wel. Ik vind de site abominabel slecht. Echt, gewoon, ronduit slecht :D. Het enige positieve eraan is dat ze niet meer aan de hand van tabellen is opgemaakt. Maar then again: wat heb je daar aan als je site gewoon niet bruikbaar is?

  Horrific design effort! Lijkt meer op een marketinggrap dan op een nieuw ontwerp :).