Waitless – Spaar tijd uit

Dankzij de wonderen van communicatie in de 21e eeuw proberen veel bedrijven virale marketing uit. Een bedrijf dat het helemaal snapt is Sprint, dat ons voorziet van een website waarop wordt uitgelegd hoe we op een snellere manier door de saaie momenten uit ons leven (aardappels schillen, veters binden, …) heen kunnen. Deze website heet ‘Waitless’, en je vindt (Holaba! Daar stond een dikke dt-fout!) hem hier.

10 gedachten over “Waitless – Spaar tijd uit”

 1. hoi,

  Toffe link … zo weet ik meteen hoe ik heel vlug m’n patatjes kan schillen πŸ™‚

  btw, heb jullie toegevoegd aan mijn blog (www.blogindex.be).

  Veel plezier verder.
  Sonner

 2. hoi,

  Toffe link … zo weet ik meteen hoe ik heel vlug m’n patatjes kan schillen πŸ™‚

  btw, heb jullie toegevoegd aan mijn blog (www.blogindex.be).

  Veel plezier verder.
  Sonner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *